Foto’s 2018

Kerstmiddag 2018

Op 15 december hebben we weer onze jaarlijkse kerstmiddag gehad. Het was een geslaagde en gezellige middag.

Themadag 2018

Op 13 oktober hebben we weer onze jaarlijkse themadag gehad. Het thema was ‘Positieve gezondheid”. Het was een geslaagde en gezellige middag.

Boottocht 2018

Op 11 augustus hebben weer een hele gezellig boottocht gehad door het Westland. !Lekker weer en een Lunch genoten.

25 jarige jubileum

Op 9 juni hebben wij ons 25 jarige jubileum gevierd. Het was een gezellige dag met veel muziek en entertainment. Het was een geslaagde dag!!

Algemene Ledenvergadering 2018

Op 14 april vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2018 plaats, Dit jaar hadden wij een ander programma dan voorgaande jaren. We zijn begonnen met een heerlijke lunch, daarna de ALV. Als afsluiter hadden we een gezellig playback groep gouwe ouwen op volle toeren. Dit was een leuke muzikale afsluiting van een geslaagde dag !

World Kidney Day 2018

Op 8 maart vond de jaarlijkse World Kidney Day 2018 plaats, Dit jaar hebben wij dat gedaan door mensen aan te spreken bij Lunchroom Parkoers en bij de het Gemeentelijk Groenbedrijf in het Zuiderpark. Wij hebben mensen veel kunnen vertellen over zoutgebruik en het voorkomen van nierschade. Een geslaagde dag !

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2018

Op 14 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats bij, voor de eerste keer, lunchroom Parkoers in het Zuiderpark. Wij kunnen terugkijken op een leuke, gezellige en geslaagde middag.