Het nieuwe jaar 2019

Namens het bestuur de allerbeste wensen voor 2019.

 

Het jaar 2018 is er eentje om niet gauw te vergeten, het 25 jarig jubileum konden we gelukkig in het Zuiderpark vieren, het was een geweldige dag. De domper was jammer genoeg een week van te voren, de penningmeester gaf aan om niet verder te willen, maar het betekende dat ik dat ook op mijn schouders moest nemen, gelukkig is het allemaal goed uitgepakt.

 

We zoeken nu een nieuwe voorzitter, en ik zal voorlopig de taak van penningmeester op mij nemen. Dan kan ik mijn termijn nog wat oprekken zodat ik een eventuele nieuwe voorzitter nog kan inwerken.

 

Ook zijn we van verschillende locaties gewisseld, ik geef u een compliment dat u ons zo netjes blijft volgen. Nu zitten we op een hele mooie locatie, de zaal is ruim en wij kunnen u hier van alles aanbieden, ook de parkeer gelegenheid is goed. Themadag en kerstmiddag is prettig verlopen en toch een goede opkomst, zeker wat betreft de kerstmiddag met het imitatie koor van Andre Rieu. De Nieuwjaars receptie zit er weer op en wij zijn druk bezig met de voor bereiding van de andere activiteiten.

 

Ik wil hierbij ook onze bestuursleden ( Elly, Wil, en Bart ) hartelijk danken voor hun inspanning, zonder hun is het niet mogelijk een vereniging te laten bestaan .

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nierstichting