van de voorzitter

Het moment is gekomen om te stoppen, het is jammer voor veel mensen. We hebben wel veel steun betuigingen gehad, iedereen snapt wel dat we zo niet door kunnen gaan, er is geen opvolging en ik ben  de 70 gepasseerd, ook de anderen zien het niet meer zitten.

Nierstichting speelt ook een grote rol in het geheel, deze heeft de subsidie naar beneden afgesteld, er zit een groot gat in wat we jaren eerder hebben gehad, de eisen werden ook steeds ingrijpender, dit doen dat doen, maar dat werkt niet zo.  De eisen die we jaren geleden opgelegd kregen zoals de contributie verhogen anders kregen we helemaal geen subsidie meer, mijn haren gingen rechtop staan, maar we hebben dit toen wel gedaan, nu waren er weer andere verlangens, dit was de bekende druppel. Hierop hebben wij als bestuur doen besluiten om maar te stoppen, het subsidie bedrag van 2019 heb ik terug gestort, zodat zij zich niet meer konden mengen in onze plannen voor 2020.

Wij als bestuur hebben besloten om de lopende afspraken wel te voldoen, zoals leuke uitstapjes, geen Themadag maar wel een muziekmiddag ook de kerstmiddag zal gewoon worden gehouden. We kunnen dit bekostigen met geld van de Rotaryclub en opbrengsten van veilingen, hier gaat wel veel tijd inzitten, maar dat doen we graag, zodat we waardig afscheid kunnen nemen van onze leden. Dit betekend wel dat er geen regionale vereniging meer zal zijn, eind december 2020 stoppen we definitief.

 

De leden die ook lid zijn van de NVN en de Wisselwerking krijgen zullen overgeschreven worden, u krijgt uiteraard hier nog bericht over.

 

 

Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Gerard van der Pol

voorzitter