Eind van een bewogen jaar

Zo aan het einde van dit jaar zal ik ook maar weer eens een stukje schrijven, we hebben dit jaar weer veel leuke dingen voor u mogen organiseren.

 

 

Bestuurszaken

Het bestuur bestaat nog steeds uit vier mensen, het is heerlijk om met elkaar te kunnen werken. Het is de bedoeling dat ik over twee jaar afscheid ga nemen als voorzitter. De functie van penningmeester zal ik blijven doen, zodat ik eventueel een nieuwe voorzitter nog kan inwerken. Na 28 jaar is het eigenlijk wel weer mooi geweest. Ik moet zeggen dat ik het altijd prima naar mijn zin heb gehad, heel veel mooie bustochten en boottochten mogen organiseren.

 

Themadagen

De themadagen zijn eigenlijk een zorgen kindje. Er is niet veel belangstelling voor, maar dit moeten wij vanwege het subsidie beleid wel blijven doen. U kunt gerust komen op deze dagen ook al is het voor u niet interessant volgens u mening. Ik denk dat je er zerker altijd wel wat uit haalt ongeacht welke stadium van nierziekte u zich begeeft. Een volle zaal is toch wel gezellig en er is altijd wel wat te eten. Vanuit het bestuur werd geopperd om aan u als lid te vragen wat zou u willen als Themadag, stuur gewoon een idee in, wij zijn er blij mee.

 

Nieuwsbrief

Bart, ons bestuurslid zou ook graag verhalen van u willen ontvangen, om deze vervolgens in het Nieuwsblad te zetten. Probeer van u kant ook mee te denken.

 

Kom in actie!!

Voor diegene die dialyseren willen wij vragen om onze vereniging te promoten op de afdeling,  want vanwege de privacywet mogen de maatschappelijke werkers ons geen gegevens meer verstrekken. Zij kunnen alleen persoonlijk advies geven aan de patiënten en die er niet veel mee doen. Wij hebben ook met overlijdens te maken en het zou toch jammer zijn als er over een paar jaar geen leden meer zijn. Dus kom in actie!!!

 

We staan nu aan de vooravond van een kerstmiddag, die zeker weer geweldig word, wij hebben onze best gedaan, gelukkig ook veel aanmeldingen.

 

Ik wens u namens het bestuur fijne kerstdagen en een zo gezond mogelijk 2020!

Gerard van der Pol