Terugkijk op het afgelopen jaar.

De Themadag van 13 oktober  met het onderwerp Positieve Gezondheid  was redelijk bezocht, maar toch is dit een onderwerp dat niet allen aanspreekt en dit is zeer jammer want het gaat over uw gezondheid. Ik bemerk wel dat er op dit moment weinig belangstelling is voor allerlei onderwerpen, we zijn ook moe van het invullen van enquêtes, wat ik ook vaak op de dialyse hoor, misschien moet dat ook wel minder, we zullen dit meenemen in de gesprekken met de maatschappelijk werkers.

 

 

We kijken wel uit naar de ontmoetingen met de kerst en Nieuwjaar wat ook weer nadert, Kerstmiddag is een speciale middag  waarvan wij denken dat het een hele gezellige middag wordt, tevens de afsluiting van een enerverend jaar, het 25 jarig bestaan, boottocht en de andere lotgenoten contacten bij diverse activiteiten, waarvan wij als bestuur ook van genieten.

 

 

Ook de nieuwe zaal die we nu hebben is gezellig ingericht, genoeg plaats en veel parkeer ruimte, wat heel belangrijk is, want we hebben verschillende locaties bezocht , maar dit is de beste oplossing.

 

 

Zoals bekend is heb ik op dit moment een dubbele functie, voorzitter en penningmeester en dat is goed te combineren, we zoeken nu nog een voorzitter die de taken van mij gaat overnemen zodat ik deze nog met mijn kennis kan inwerken. Blijf ik voorlopig nog als penningmeester actief zodat ik nog niet hoef op te stappen.

 

 

Voor diegene die in het ziekenhuis liggen wens ik van harte beterschap en veel sterkte, verder allen fijne feestdagen gewenst die met rasse schreden naderen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *